Wie ben ik?!

Hoii! 
Ik zal me even voorstellen!
Ik ben Cynthia Mensink-Sanderink, geboren, en inmiddels weer woonachtig in het mooie buitengebied van Beuningen, samen met mijn broer hebben we onze oude woning voor een aantal jaren geleden verbouwd tot de woning wat het nu is! Met veel grond om het huis is het prachtig wonen hier!
Ik woon hier samen met mijn man Stefan en onze zoon en dochter; Mike en Lynn!

Ik ben kok van beroep, na 10 jaar meerdere horeca restaurants gezien te hebben wou ik graag vastigheid (hoe cliché), geen zon en feestdagen meer, maar ook de kleine dingen begon ik te missen, 's avonds samen eten om de dag door te spreken, zondags samen ontbijten en ga zo maar door. In 2016 heb ik de kans gekregen om in de keuken van FoodConnect in Almelo aan de slag te gaan, deze kans heb ik met beide handen aangegrepen, en inmiddels sta ik 3 dagen in de week te koken in de dieetkeuken. Dit doe ik nog altijd met veel plezier!

Taarten en cupcakes maken doe ik al jaren, voor ons zelf en af en toe op bestelling. 
In 2017 ben ik gevraagd om op de Streekmarkt in Delden te komen staan om mijn lekkernijen te verkopen. Sinds die tijd is het assortiment steeds verder uitgebreid.
En nog steeds word het uitgebreid. Creativiteit is niet te stoppen:D
Nieuwschierig geworden? neem gauw contact met me op!